Wat wil ik later worden


Een echte poppentheatervoorstelling / show over de verschillende beroepen in het artiestenvak. Je wordt voorgesteld aan: een goochelaar, een komiek, een danseres, de kat als operazangeres, toneelspelers komen voorbij en de voorstelling sluit af met een vrolijk dansje. Zit daar een beroep bij die je zelf ook zou willen uitoefenen als je later groot bent?

Deze voorstelling is aanvullend op het thema van de kinderboekenweek 2021 en kan ook worden geboekt samen met een voorbereidend lespakket en/of een leuke workshop na de voorstelling in de klas. De voorstelling is flexibel qua tijd (van 20 minuten tot 40 minuten) en kan zowel voor een kleine klas als zaal tot 150 kinderen worden gespeeld.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

De Fighter, de historische zeesleper is afgemeerd in Rotterdam. Sinds 2007 worden er op de Fighter culturele evenementen georganiseerd, waaronder de jaarlijkse opera van INTORNO. Ook is het schip thuisbasis van het Rotterdams Jongenskoor.

Nieuw is het Poppentheater op de Fighter. ’s Zomers buiten en ’s winters binnen. Voorstellingen op spannende locaties van de boot, zoals de stuurhut, de messroom en het trossenruim.  De voorstellingen zijn op woensdagmiddag en op aanvraag.

Het poppentheater bestaat uit 1: een grote poppenkast en die is in te huren voor voorstellingen in theaters, op uw locatie en bij evenementen, zowel binnen als buiten. Of 2: het tafeltheater voor kleine ruimten, bij kinderfeestjes thuis en op school in de klas.  Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater. Marco Kalkman is de vaste bespeler van het theater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;