Warming Up - voorstelling


De voorstelling WARMING UP gaat op een lichtvoetige wijze in op het thema Klimaatverandering. Voor een groot deel van de leerlingen zal dit fenomeen niet nieuw zijn: op tv en in de krant wordt er veel over gesproken, maar het is tegelijk voor veel leerlingen een ongrijpbaar en soms beangstigend probleem.

Het thema wordt toegankelijk en behapbaar geïntroduceerd. Vervolgens zullen we op allerlei manieren stil staan bij de verschillende facetten van klimaatverandering. We laten de leerlingen lachen, maar we zullen ook de urgentie van dit probleem overbrengen.

Op een interactieve en humoristische manier zullen de leerlingen tijdens deze voorstelling geconfronteerd worden en uitgedaagd om zelf positie in te nemen.

Leeftijd:  12 - 18 jaar
Thema:   natuur, milieu en gezondheid
Duur:      45 min
Publiek (school/theater): 200/250
Opbouwtijd: 90 min
Aantal voorstellingen/dag: 1 t/m 3
Kerndoelen: 3,4,8,50
Speelvlak:    6 x 4 x 3 (BxDXH)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Piepschuim speelt al ruim 10 jaar voorstellingen voor het VO, maar tegenwoordig ook voor MBO en HBO. Piepschuim maakt muzikale cabaretvoorstellingen met inhoud. Leerlingen worden op verschillende manieren bereikt: via muziek, interactie en teksten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;