Mime speler


Verrassend entertainment dat direct de aandacht vangt. Een mimespeler vermaakt uw publiek met zijn lichaam als enige instrument. Het onzichtbare wordt zichtbaar, eerst was er niks en nu laat hij een hele muur verschijnen. En zit hij nou op een stoel? 
In interactie met de lichaamstaal en reacties uit het publiek ontstaan gesprekken, nee, verhalen tussen het publiek en de mimespeler. 
De kracht van de verbeelding door het beheersen van je lichaamstaal. Job van de Wal is hierop gepromoveerd en heeft een sterk fysiek bewustzijn en een persoonlijke eigen stijl die hij inzet om je dingen te laten zien die er niet echt zijn. 

Job past zijn technieken toe in theater of op straat. Ook zeer geschikt bij presentaties, opening van de school of diplomering. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Mime is de kunst waarbij het onzichtbare zichtbaar gemaakt wordt. Door het gebruik van illusies en ritmes komt de wereld om ons heen tot leven. We creëren een wereld van dagelijkse gebeurtenissen en (ver)wonderlijke situaties, die voor iedereen herkenbaar zullen zijn. Hierbij laten we ons lichaam spreken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;