Ik verhuis! (Kinderboekenweek 2023)


De Kinderboekenweek vindt plaats van 4 tot en met 15 oktober 2023 met dit jaar als thema: Bij mij thuis.

In deze interactieve voorstelling kan je luisteren en meedoen met het verhaal van Melvin. Hij gaat verhuizen naar een kleiner huis MAAR!....je gooit die oude spullen toch niet zomaar weg?! Herinneringen die bewaar je, geef eens iets weg of recycle je oude spullen voor een beter milieu ! 

Vandaag is op zijn zolder de laatste spullen aan het uitzoeken om weg te gooien. Maar alles zomaar weggooien is niet hoe het hoort...
Wat hou je, wat gooi je weg en natuurlijk het hergebruiken, want je kan veel meer opnieuw gebruiken dan je denkt! Dat is waar het in deze voorstelling om draait. Leerzaam, interactief, muzikaal en knettergek theater vol dozen!

We gaan het hebben over ontspullen, afval scheiden, spullen hergebruiken en ook ben ik benieuwd wat jullie zelf op school doen voor de natuur!
Wil je een voorproefje? Kijk dan bij de video`s voor “De Recycle dans’.

Hoe krijg ik deze voorstelling op mijn locatie?
U kunt deze voorstelling boeken via het contactformulier. U vult hier in de naam van de locatie, uw eigen naam, de datum en de doelgroep.
Vervolgens zet u in de toelichting voor welke gelegenheid u de Recycle Machine wilt boeken, hoeveel shows u wenst en voor hoeveel gasten dit zal zijn.

Nadat ik uw email heb ontvangen zal ik zeer spoedig contact met u opnemen per telefoon en zo alles met u doorspreken en kunt u ook vragen stellen rondom de voorstelling. Na akkoord aan de telefoon ontvangt u een offerte met een looptijd van 14 dagen. Als u akkoord bent per email krijgt u een factuur die vooraf betaald wordt met een termijn van 30 dagen. Als deze betaling binnen is, is alles rond en kom ik bij u een leuke voorstelling spelen!

Doelgroep: Groep 1 tot en met groep 6

Prijzen:
Wij zorgen voor een mooie voorstelling die gespeeld kan worden op elke binnen locatie tegen een goede prijs. Korting is enkel mogelijk bij het boeken van meer dan 1 voorstelling. 
Een voorstelling duurt ongeveer 45 minuten en is altijd inclusief klein decor en professioneel geluid tot 200 personen.

3 shows : €395 per show
2 shows : €495 per show
1 show  : €695 per show

* De prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland en exclusief 9% btw.
* Meer shows/ personen/ meerdere locaties is altijd mogelijk in overleg!

Succes met het invullen van het formulier! Ik breng graag mijn enthousiasme over tijdens een show op uw locatie!

Veel gestelde vragen:
- Kan de show ook buiten gespeeld worden? Als er stroom is kan dat zeker!
- Hoelang voor de show is Melvin aanwezig? Minimaal 90 minuten.
- Waarom is een show €675 euro? De kosten als zzper beginnen al met een ongevallenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook is er rekening gehouden met de afschrijving van de apparatuur en het decor. De reiskosten zitten bij de prijs in (gemiddeld €60.00 euro) en naast alles zijn er ook kosten zoals de muziek, de repetitietijd, zangles, spellessen en helemaal onderaan moet er wat overblijven om van te leven en nieuwe shows te ontwikkelen.
- Kan ik deze show ook buiten Nederland boeken? Jazeker! De reiskosten na de Nederlandse grens zullen bij de prijs opgeteld worden.
- Is deze show ook geschikt voor speciaal onderwijs? Helaas niet, maar wellicht komt er een show in de toekomst die betrer aansluit op deze doelgroep.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Ik ben Melvin Kunst, acteur en theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Tot binnenkort bij een van mijn shows vol liedjes, interactie en leerzame momenten!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;