Mass Diallo - Afrikaans dansdocent

Ik ben Mass Diallo en kom uit Senegal. Ik ben danser, choreograaf en docent en geef regelmatig workshops op scholen. Jarenlang danste ik in Senegal in een bekende dansgroep waarmee ik door de wereld reisde. Nu woon ik met mijn vrouw en kinderen in Nederland en heb ik mijn eigen Afrikaanse dansgroep. 
Daarnaast wil ik graag mijn Afrikaanse danstraditie delen met jongeren door heel Nederland. Ik kom graag naar je school om traditionele en moderne Afrikaanse moves met je te dansen. Ik geef lessen met drummers, maar werk ook met muziek op tape. Ik laat je in mijn lessen altijd swingen! Neem een kijkje op mijn site voor een impressie van mijn dansstijl en manier van lesgeven, neem via het formulier contact met mij op.

1 voorstellingen gevonden van Mass Diallo - Afrikaans dansdocent

Workshop Afrikaanse dans

Workshop Afrikaanse dans

Mass Diallo - Afrikaans dansdocent
Voortgezet Onderwijs
;