'zelfportret met een twist'


Heb jij wel eens een foto van jezelf verknipt, in repen gesneden en vervolgens weer ingevlochten?

Dat kan bij mijn gastlessen ' zelfportret met een twist'. Tijdens deze les ( lessen) ga je aan de slag met 'jezelf' op A3 en A4 formaat. Maar wat als een ander jouw als model neemt en hier vervolgens een eigen interpretatie ( twist) aan geeft?

In deze les ( serie) kun je jezlef uitdagen door verschillende portretten te ontwerpen. Maar hier ook kritisch naar te kijken met elkaar, de high lihts te benomen en vooral hoe je tot je recht komt als je samen met al je klasgenoten delen gaat uitwisselen van jouw foto?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Binnen mijn werk als leerkracht ( nu speciaal onderwijs, maar ook met ervaring in het PO) werk ik aan het onwikkelen van het creatief vermogen bij en van leerlingen door aan de ene kant theater met ze te maken ( schrijven altijd mee) maar ook door lessen, series en projecten te ontwerpen die dit aanzet. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de HKU Master Kunsteducatie met specialisatie Ludodidactiek en Co- creatie.

Naast dit heb ik ook een regisseursopleiding , en mijn vakopleiding drama afgerond. Ik werk als gecertificeerd ICCer en mag hiernaast ook ICCers opleiden. Daarnaast geef ik trainingen van de methodiek Speel Je Wijs van Irma Smegen.

Ik geef 'KunstInDeKlas'waarbij ik leerlingen hun verbeedend vermogen laat ontdekken. Daarnaast leren ze leervragen bedenken en nieuwe ontwerpen maken bij bestaande dingen en herbenoemen. 

Sinds dit en komend schooljaar ( 2020-2022) werk ik mee binnen de werkgroep 'digitale geletterdheid' waar we lessen ontwikkelen die aansluiten bij de leerlijn, leskisten ontwikkelen en een innovatielab opzetten. Dit doe ik voor 41 scholen binnen de stichting.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;