Digitale Kunsteducatie


Een nieuwe kijk op het kunstvak door de digitale middelen juist in te zetten. Leer de vaardigheden van een digitale kunstdocent. Tijdens deze sessie vertelt Lianne van Digitale Kunstdocent dat het inzetten van digitale kunst helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen lessen krijg jij volop tips over welke tools er nu echt werken en hoe je deze op een verantwoorde manier kan inzetten.  

Zij koppelt met concrete voorbeelden Blended Learning en Tpack aan kunsteducatie waardoor jij weet hoe je digitale tools kan inzetten om de leerdoelen te behalen. Ze geeft je tips hoe je digitale werkvormen kan inzetten, hedendaagse kunstenaars te gebruiken en je leerlijn een nieuwe digitale boost geven.

Na haar enthousiaste praatje wil jij aan de slag gaan met digitale kunsteducatie

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Ik ben Lianne, docent in het vmbo en daarnaast een ondernemer in educatief materiaal. Woonachtig in Brabant samen met mijn man en dochter Fien (1).  In april 2022 wordt ik 30 jaar. 

Met mijn opleidingen tot grafisch vormgever en kunstdocent weet ik analoog en digitaal heel goed te combineren. Ik heb er zelfs een online training van gemaakt.  Door het ontwikkelen van eigen lesmateriaal weet ik wat er wel goed loopt en wat minder gaat. Dankzij mijn eigen onderneming weet ik ook hoe je zelf lesmateriaal kan maken in de vorm van spellen en deze kan positioneren in de markt. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;