Art Based Learning - Workshop


Welke vraag houdt jou de laatste dagen, maanden of wellicht jaren bezig? We hebben allemaal van dit soort vragen die ruimte in ons hoofd innemen: Op school, tijdens het werk of thuis.

Art Based Learning is een waardevolle en beproefde methode om aandacht te besteden aan jezelf, tot nieuwe inzichten te komen en je creatieve vermogen te stimuleren. Hoe? Door te kijken naar kunst. Echt zien. Langer kijken. Door te associeren, te fantaseren, jezelf te verplaatsen in het kunstwerk. En door die ervaring weer te verbinden met een vraagstuk.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Leren Van Kunst traint en stimuleert het creatief denken van ondernemers, teams en groepen. Offline in het museum en online in het virtuele museum. Kunst kijken was nog nooit zo leuk en gemakkelijk om te doen. Met methodes als Art Based Learning, Visual Thinking Strategies en Visible Thinking is er altijd een manier om met jezelf en elkaar te verbinden.

Roumayne Schepers is oprichtster van Leren Van Kunst. Ze werkte 12 jaar als apotheker in de farmaceutische industrie en het medio 2018 was het tijd voor een nieuw avontuur. Ze zegde haar baan op en startte Leren Van Kunst. Ze heeft inmiddels meer dan 500 Art Based Learning sessies (online & offline) mogen begeleiden.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;