Voorstelling Handsome Poets


Wat nou als je super goed bent in schilderen, muziek maken of schrijven, maar je geen inspiratie hebt? Ideeën zijn het magische ingrediënt dat iedere kunstenaar nodig heeft om iets moois te maken. Want met alleen fantastische skills kom je er niet: je moet ook steeds weer bedenken wat je gaat maken. Dit kan best veel druk opleveren. Inspiratie laat zich immers niet afdwingen. Of toch wel? Tijdens deze voorstelling gaan de leerlingen samen met de zanger en producer van de Handsome Poets op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe werkt inspiratie? 

Opbouw van de workshop

Indiepopband Handsome Poets stond op toonaangevende festivals, schreef muziek voor de Olympische Spelen en mocht een nummer schrijven voor een grote Hollywoodproductie. De band heeft dus heel wat goede ideeën gehad! Waar vinden ze die ideeën? Liggen die soms op de plank naast al hun muziekprijzen en platinaplaten of komen die gewoon aanwaaien wanneer het hun zelf uitkomt? 

Tijdens deze voorstelling worden de leerlingen meegenomen in het verhaal van het ontstaan van succesvolle muzieknummers en voorstellingen. Het doel van de voorstelling is dat de leerlingen zien hoe kleine gedachten grote ideeën kunnen worden die uiteindelijk uitgroeien tot succesvolle publiekslievelingen. De leerlingen gaan zich tijdens de voorstelling afvragen: welke verborgen parels komen er in mijn eigen leven eigenlijk op een dag wel niet allemaal voorbij?

Leerdoelen

- Leerlingen snappen dat inspiratie overal vandaan komt en dat je er dus niet op hoeft te wachten: je moet het alleen herkennen.

- Leerlingen begrijpen hoe uit ideeën weer nieuwe ideeën geboren worden, als je er maar mee aan de slag gaat.

- Leerlingen krijgen een exclusieve sneak peek van hoe het er achter de schermen van een succesvolle band aan toegaat.

Opbouw prijs

- De eerste voorstelling kost 1.550 euro.

- Elke volgende voorstelling op dezelfde dag kost 375 euro extra.

- De reiskosten per dag kosten 70 euro.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Kleinkunstig is in 2005 opgezet als aanbieder van culturele workshops en voorstellingen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste aanbieder van workshops en voorstellingen in het voortgezet onderwijs. We geven jaarlijks aan meer dan 100.000 leerlingen les in het voortgezet onderwijs. Continu zijn we bezig met het vernieuwen van het aanbod, zodat leerlingen kennis kunnen maken met de kunstvormen van de toekomst evenals met al langer bestaande kunstuitingen. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;