Geld en de gevolgen


In deze filosofische doe-workshop  worden de gevolgen van geld en monetaire systemen besproken.

In de klas wordt E100,- neergelegd en aan de hand van een creatieve, leerzame en uitdagende workshop wordt een beslissing gemaakt wat te doen met deze E100,- Welke situaties laten we ontstaan?

Gaan we een wedstrijd organiseren, of een donatie, wat zou een communist doen, en wat doet kapitalisme met vriendschap? Filosofische vragen met een mooie, ontroerende, heftige en niet te vergeten indruk.

De zeer ervaren docent bewaakt ten allen tijde het proces en de sfeer en leidt alles in goede banen. Er is een leuke balans tussen doen en denken met leuke opdrachten en breinbrekers.

Aanrader!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Mijn naam is Kevin Storm.

Naast de wereld over vliegen als fanatiek gitarist, ben ik al meer dan 10 jaar freelance docent in nieuwe media en creatieve vakken. Mijn fulltime baan als docent speciaal onderwijs heb ik opgezegd om te kunnen doen waar mijn hart ligt. Ik breng dus meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven met mij mee de klas in.

Ik geef honderden workshops per jaar, o.a. voor meerdere culturele organisaties en heb zo ongeveer 50.000 leerlingen ingewijd in Photoshop, Virtual Reality, Artificial Intelligence, Gamedesign, Cartoon tekenen en nog heel veel meer.

Ik kan met elke doelgroep overweg en ben ervaren in alle soorten onderwijs. Van jeugdgevangenissen tot meervoudig gehandicapte leerlingen, specialisatie in Autisme en andere vormen van bijzonder onderwijs. Meertalig of slechthorend, ik heb alle groepen voor de kiezen gehad en ben van mening dat de doelgroep alleen bepaalt hoe ik praat. Het plezier, het vuur waarmee ik les geef is in elke groep hetzelfde.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;