Phone Art


Doe die telefoon weg

Elke dag horen leerlingen dat het ze afleidt, te veel bezig houdt. Maar ziet een volwassene nog wel wat er gebeurt in die telefoon? Vriendschappen, tijdverdrijf,  games, emotionele uitlaatklep.

Deze workshop bekijkt het door een andere bril. De keuze om apparaten weer te zien als hulpmiddel. Een creatieve uitlaatklep, van Photoshop tot 3d kunst, het mobieltje staat centraal. En ook het sociale aspect, de normen en waarden blijven niet onbesproken.

Deze workshop slaat een waardevolle brug tussen voorstanders en critici en zet de mobiel op een plaats waar het functioneel EN waardevol is. Een echte doe-workshop, met een filosofisch randje. Niet te missen!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Mijn naam is Kevin Storm.

Naast de wereld over vliegen als fanatiek gitarist, ben ik al meer dan 10 jaar freelance docent in nieuwe media en creatieve vakken. Mijn fulltime baan als docent speciaal onderwijs heb ik opgezegd om te kunnen doen waar mijn hart ligt. Ik breng dus meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven met mij mee de klas in.

Ik geef honderden workshops per jaar, o.a. voor meerdere culturele organisaties en heb zo ongeveer 50.000 leerlingen ingewijd in Photoshop, Virtual Reality, Artificial Intelligence, Gamedesign, Cartoon tekenen en nog heel veel meer.

Ik kan met elke doelgroep overweg en ben ervaren in alle soorten onderwijs. Van jeugdgevangenissen tot meervoudig gehandicapte leerlingen, specialisatie in Autisme en andere vormen van bijzonder onderwijs. Meertalig of slechthorend, ik heb alle groepen voor de kiezen gehad en ben van mening dat de doelgroep alleen bepaalt hoe ik praat. Het plezier, het vuur waarmee ik les geef is in elke groep hetzelfde.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;