In your dreams!


In Jo zijn unieke stijl neemt hij je mee in een wereld vol kettingzagen, een getrainde kip, messen jonglage en gedachten lezen.  De leerlingen zitten op het puntje van hun stoel tijdens deze vooral heel leuke en entertainende voorstelling.

Een ideale opener of afsluiter van een cultuurdag!

De voorstelling gaat over dromen waar maken: hoe vind je jouw grote droom en hoe kan je zelfs de grootste dromen realiseren? 

Visueel spectakel boordevol interactie en humor op maat van het Voortgezet Onderwijs. Na meer dan 100den uitvoeringen voor alle leeftijden en leerniveau's kunnen we u een enthoesiast publiek verzekeren, zowel bij leerlingen als docenten.

1ste voorstelling is 1500 euro all incl, per extra voorstelling op dezelfde dag is 950 euro all incl. Decor en geluid tot 150 leerlingen inclusief.

We raden aan om vanaf 150 leerlingen op te splitsen in een extra voorstelling zodat iedereen de optimale beleving ervaart.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Jo De Rijck is een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen. Hij is een graag geziene gast in het voortgezet onderwijs in Nederland omdat hij als een van de weinigen erin slaagt om ook de meest moeilijke groepen mee te krijgen. Zowel leerlingen als docenten zijn steeds laaiend enthousiast en dit bij alle leeftijden en voor elk niveau.

Zijn voorstellingen zijn een combinatie van illusionisme, circus technieken, improvisatie, publieks interactie en vooral heel veel humor. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;