Goochelen en Presenteren


In deze workshop goochelen leert Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen de kinderen leuke beginners-goochel trucjes. Tijdens de workshop goochelen wordt verteld hoe de goocheltrucs in zijn werk gaan. Na de uitleg mogen de kinderen zelf oefenen.  Met de hulp van Jeffrey, zullen ze de goocheltrucs snel onder de knie krijgen. Ná de workshop krijgen de kinderen ALLE goocheltrucs en de bijbehorende materialen mee naar huis.

En wie weet staan deze kinderen later ook voor een groot publiek. Jeffrey besteedt ook veel aandacht aan de presentatie en techniek. Dat is het Unieke van deze workshop goochelen!

Geschikt voor scholen (klas), bibliotheken of events. 

Doelgroep: Geschikt vanaf 8 jaar. 
Duur worskhop: Vanaf 1 uur mogelijk. Ook kleine workshops van een half uur mogelijk (workshop in een klas) 

Tarief vanaf € 347,- excl. 9% BTW 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Jeffrey Wijkhuisen verzorgt al ruim 15 jaar entertainment voor kinderen op o.a evenementen, scholen, bedrijven en kinderfeestjes. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Sem op 04 april 2022 14:09
Superleuke middag hebben de kinders gehad. Jeffrey weet op een leuke en rustige manier de kinderen te boeien en bij de les te houden (review van mijn website)
;