Post (5+) Mobiele kindervoorstelling


Post (5+) gaat over een Postreiziger. 
Een meisje dat besloten heeft een wereldreis te maken via de post. 
Als pakketje verzendt ze zichzelf naar alle plekken waar ze altijd al naartoe heeft willen gaan. 
Ze neemt je mee in haar avontuur, maar je komt erachter dat er ook een keerzijde zit aan deze spannende reis.Twijfels slaan toe wanneer heimwee en eenzaamheid om de hoek komen kijken.

De voorstelling Post is een unieke, mobiele kindervoorstelling die letterlijk op school bezorgd wordt.

Extra Lesmateriaal
Bij de voorstelling Post is het mogelijk om extra lesmateriaal aan te vragen. Beide spelers hebben ervaring in lesgeven en met het lesprogramma willen we het interactieve deel van de voorstelling vergroten en de achterliggende maatschappelijke thema's meer verder behandelen.
Het lesmateriaal bestaat uit een inleidende film, een lesbrief en een template voor het maken van je eigen postkaart.
Deze zelfgemaakte kaart kunnen de kinderen na afloop van de les aan iemand geven of aan iemand versturen die wel een kaartje kan gebruiken. In de voorstelling zal deze kaart ook een rol spelen.

Kosten
We spelen voor een vast bedrag per voorstellingsdag van €540 excl. BTW, boekingskosten en reiskosten. 
Op een voorstellingsdag spelen wij een maximum van 3 voorstellingen. 
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in de ochtend eerst groep 4 & 5 en in de middag groep 6 & 7 te laten kijken. 

*Eventueel is deze voorstelling samen te boeken met 'Anne Thijs speelt Anne Thijs' (ook te vinden om deze website) In dat geval kan er een combinatie gemaakt worden. Bijvoorbeeld 1 keer 'Post 5+' en 1 keer 'Anne Thijs speelt Anne Thijs 7+'

Ruimte en benodigdheden
Post is een mobiele voorstelling. Dit houdt in dat hij op elke willekeurige plek gespeeld kan worden. In een klaslokaal, op het schoolplein of bijvoorbeeld in een gymzaal. Doordat alle techniek en attributen in de rijdende postkist zitten en de kist letterlijk bezorgd wordt, zijn we heel flexibel. 
Enkel een stroompunt vereist.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Mijn naam is Jasmijn van Arkel
Ik ben in 2021 afgestudeerd aan de Koningstheater Academie in Den Bosch. Sindsdien ontwikkel in mijn eigen (kinder)voorstellingen en speel ik door het hele land. 

Ik ben een speelse, beeldende, multidisciplinaire maakster. In mijn voorstellingen maak ik gebruik van film, muziek, storytelling, poëzie & humor.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;