Tarzan


Meester-poppenspeelster Ila van der Pouw komt na het succes van de GVR opnieuw met een imponerende, tijdloze klassieker: Tarzan. Een gorillamoeder ontfermt zich over een in de jungle achtergelaten baby en geeft het kind de naam Tarzan. En dan verschijnt na tien jaar tante Jane in de jungle. Ze is op zoek naar het vermiste kind van haar zus. Tarzan die inmiddels een vrolijk apenleven leidt, is nieuwsgierig naar andere mensen. Zo gaan die dingen nu eenmaal. Gorillamoeder Kala besluit dat Tarzan mensen moet leren kennen.

Haal je Tarzan uit de jungle of haal je de jungle uit Tarzan? Je beleeft het van dichtbij in de sfeervolle, ontroerende en spannende voorstelling: Tarzan. Meesterlijk poppenspel van Ila van der Pouw.  

Een voorstelling over wie je bent, waar je thuis hoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Bekroond met de Rabobank Publieksprijs en op festivals in Praag en China met prijzen voor beste poppenspel en beste voorstelling. In juryrapporten met superlatieven overladen. 

Ila van der Pouw behoort al jaren tot de absolute top van het Nederlandse poppenspel.  Haar voorstellingen zijn met recht magisch te noemen en tegelijkertijd opmerkelijk toegankelijk voor een breed publiek. Een feest voor kinderen én ouders. Ila vertolkt haar oorspronkelijke stukken met een souplesse en dynamiek die je zelden ziet.  

Recensies:

Ila van der Pouw weet in haar eentje een heel verhaal tot leven te brengen, alsof er meerdere spelers op het toneel staan.

Ze boeit met haar spel en prachtige toneelbeeld van begin tot eind - Natalie Straatman – Directeur/Programmeur Schouwburg Ochterop

Er is een warme chemie voelbaar tussen de beide ‘spelende’ vertolkers; de keuze voor een heuse danseres als medespeler voegt een extra dimensie toe.

Het prachtige multifunctionele decor trekt je naar binnen in deze treffende vertolking van dit aloude verhaal - Peter van de Wiel, programmeur Scagon Theater

Al jaren geniet ik van de voorstellingen van Ila van der Pouw. Zij brengt de poppen tot leven en weet in het theater echt een nieuwe wereld te creëren.  De kinderen (en ouders) worden meegenomen in haar verhaal van het begin tot het eind. Prachtig Betoverend! - Sarah Vesseur, programmeur Dakota Den Haag

Ila's voorstellingen zijn altijd zeer fantasierijk. Er wordt gespeeld met prachtige poppen en in een decor dat tot de verbeelding spreekt.

Kinderen en hun (groot)ouders worden volledig meegesleept in het verhaal. Kortom: ga dat zien! - Silvia van der Meer Hoofd Marketing Theater de Stoep

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;