Kinderboekenweek dansworkshop


Dansen rondom het thema van de kinderboekenweek

In deze energieke dansworkshop rondom het thema van de kinderboekenweek gaan we op een GI-GA-Groen avontuur! Wil jij weten hoe de wind danst en hoe de zee huilt? Durf jij met de klas wel op een spannende jungle expeditie?
Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en te ontdekken wat jij kan doen om haar te helpen.  Kijk jij er ook al naar uit!?
De Kinderboekenweek 2022 is van 5 tot en met 16 oktober 2022.

Op een verhalende en creatieve wijze worden de beginselen van dans bijgebracht. Door middel van bewegingsopdrachten en korte danscombinaties werken we aan muzikaliteit, creativiteit, motoriek, expressie en durf maar bovenal gaan we voor een les vol dansplezier!

Doelgroep: Groepen 1,2,3,4

Duur workshop: 45 min.
Let op: te boeken vanaf 2 workshops op 1 dag.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

HALTE 6 is een ervaren en enthousiaste cultuuraanbieder uit Amsterdam en verzorgd educatieve dans- en theaterprogramma's voor het primair, voortgezet en speciaal onderwijs.

 

Helemaal uit je dak tijdens een te gekke dansles? Of met de hele school een voorstelling maken en iedereen laten stralen als een echte ster? Dan ben je bij HALTE 6 aan het juiste adres!
Wanneer HALTE 6 langskomt mag het schoolwerk even op 'halt' en gaan de voetjes van de vloer. Plezier en veiligheid staan voorop en samen zetten we fantasie en creativiteit om in beweging.

Dé ideale theaterbeleving. Zijn jullie er klaar voor?


HALTE 6 werkt uitsluitend met professioneel geschoolde dansers, dans- en theaterdocenten die vol passie voor en met de leerlingen aan de slag gaan!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;