DANCE! workshop of lessenreeks


Een urban dansworkshop of lessenreeks dans voor het voortgezet onderwijs.

Tijdens deze workshop gaat iedereen los! Op muziek die de doelgroep aanspreekt worden de leerlingen uitgedaagd om creativiteit en energie om te zetten in beweging. Uitdagend, leerzaam, maar vooral superleuk!

In de les staan plezier, creativiteit, lichaamsbesef en bewegingsvrijheid centraal en werken we met de leerlingen aan een choreografie.

Er zijn ook workshops mogelijk in andere dansstijlen; van urban tot moderne dans, van Afrikaans tot jazz. Er is ruimte voor eigen inbreng van de leerlingen en bij meerdere lessen is het mogelijk om toe te werken naar een danspresentatie.

Duur workshop: 60 min. 

Doelgroep: Voortgezet onderwijs & Speciaal onderwijs

*Let op minimale afname van 2 workshops per dag 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

HALTE 6 is een ervaren en enthousiaste cultuuraanbieder uit Amsterdam en verzorgd educatieve dans- en theaterprogramma's voor het primair, voortgezet en speciaal onderwijs.

 

Helemaal uit je dak tijdens een te gekke dansles? Of met de hele school een voorstelling maken en iedereen laten stralen als een echte ster? Dan ben je bij HALTE 6 aan het juiste adres!
Wanneer HALTE 6 langskomt mag het schoolwerk even op 'halt' en gaan de voetjes van de vloer. Plezier en veiligheid staan voorop en samen zetten we fantasie en creativiteit om in beweging.

Dé ideale theaterbeleving. Zijn jullie er klaar voor?


HALTE 6 werkt uitsluitend met professioneel geschoolde dansers, dans- en theaterdocenten die vol passie voor en met de leerlingen aan de slag gaan!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;