De Geheime Missie!


Kraak met je klas de code

Wat zit er in de geheimzinnige koffer? Gaan jullie de uitdaging aan?

In deze dansworkshop gaan we aan de slag als geheim agenten. Aan de klas de taak de code van het mysterieuze koffertje te kraken. Met stoere dansbewegingen en leuke dansspellen lossen we missies op waarmee steeds een cijfer van het slot te verdienen is.

De missie bestaat uit een opdracht waarmee we verschillende bewegingskwaliteiten leren ontdekken en inzetten. Daarnaast werken we als groep aan een choreografie waarin alle bewegingselementen terugkomen.

De samenwerking, verbeelding, motoriek en muzikaliteit worden gestimuleerd en geactiveerd in deze creatieve workshop vol spanning en interactie.

Deze workshop is geschikt voor de groepen 5,6,7
(PO en SBO)

Duur workshop: 60 min.

* Deze workshop is ook als lessenserie van 3 workshops te boeken.
* Let op: minimale afname van 2 workshops per dag.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

HALTE 6 is een ervaren en enthousiaste cultuuraanbieder uit Amsterdam en verzorgd educatieve dans- en theaterprogramma's voor het primair, voortgezet en speciaal onderwijs.

 

Helemaal uit je dak tijdens een te gekke dansles? Of met de hele school een voorstelling maken en iedereen laten stralen als een echte ster? Dan ben je bij HALTE 6 aan het juiste adres!
Wanneer HALTE 6 langskomt mag het schoolwerk even op 'halt' en gaan de voetjes van de vloer. Plezier en veiligheid staan voorop en samen zetten we fantasie en creativiteit om in beweging.

Dé ideale theaterbeleving. Zijn jullie er klaar voor?


HALTE 6 werkt uitsluitend met professioneel geschoolde dansers, dans- en theaterdocenten die vol passie voor en met de leerlingen aan de slag gaan!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;