Dutchjuggler (1)

Jeroen van der Lee begon zijn carrière als 13 jarige jongen in de straten van o.a. Amsterdam. Al snel trad hij op in scholen, theaters, op straattheaterfestivals en bedrijfsfeesten als de Dutchjuggler.

Jeroen presenteert speciale schoolvoorstellingen van 30 tot 50 minuten en veel publieksinteractie met een keuze uit "Chez Cirqaurant", "Het Rad van Fortuin" of "De Uitdaging" en ook circuslessen en -workshops tot en met complete circus-spektakel-schooldagen en voorstellingen gemaakt met en door de leerlingen.

Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot het beroep van artiest/ kunstenaar. Het mooiste dat hij met zijn shows kan doen is zijn publiek verbazen en verrassen en altijd laat hij het publiek in verwondering achter.

Jeroen zoekt steeds naar nieuwe uitdagingen om zijn shows nog interactiever en uitdagender te maken. Onder begeleiding en met regie van “the King of Fools” Jango Edwards richt hij zich nu op de visuele komedie om zijn publiek nog meer te kunnen betoveren.

Met ruim 25 jaar optreedervaring werkt hij inmiddels in binnen en buitenland voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Interactie is zijn handelsmerk en een lach op uw gezicht is zijn doel.

0 voorstellingen gevonden van Dutchjuggler (1)

;