Muziek produceren op de Ipad (door heel Nederland)


#ProducerLife

Elke dag hoor je ze op de radio: de meest populaire nummers van dit moment. Hoe worden deze hits eigenlijk gemaakt? En waarom wordt een nummer wel of niet een hit? Een vraag waar een echte producer het beste antwoord op kan geven door het zelf te demonstreren. Op een groot scherm en met echte studio apparatuur!

Naast 'The DJ Experience!' bieden wij ook het programma #ProducerLife aan. In dit programma leren de leerlingen hun eigen muziek te maken onder begeleiding van een ervaren producer. Wij zijn volledig zelfvoorzienend en komen compleet met koptelefoons, Ipads en professionele studio naar jullie locatie toe. Deelnemers krijgen bij deze workshop uitleg over de structuur van dance-muziek en gaan vervolgens zelf aan de slag met een professionele applicatie op de Ipad.

Het leuke aan dit programma is dat je al snel resultaat hebt en je beat op professionele speakers aan je mede klasgenoten kunt laten horen. Uiteraard krijg je ook feedback van de docent. Heb jij die nieuwe hit te pakken?

Groepsgrootte:
Maximaal 30 leerlingen. Bij gebruik van onze eigen Ipads werken we vanaf 15 personen in tweetallen. Als de leerlingen (of de school) eigen Ipads hebben kunnen ze deze ook gebruiken voor de workshop. Wij hebben dan voor 30 personen een koptelefoon.

Locatie: Deze workshop kan op elke gewenste locatie plaatsvinden, mits hier voldoende tafels en stoelen aanwezig zijn voor de deelnemers. Een ruimte met digiboard of beamer heeft onze voorkeur. 

Duur: Te boeken vanaf 1,5 uur. Je kunt ervoor kiezen om één workshop van 1,5 uur te doen of 2 workshops van driekwartier. Dat laatste is handig wanneer je een grotere groep in tweeën wilt splitsen. Uiteraard kun je ook meer workshops op een dag boeken. Informeer naar de mogelijkheden.

Onze voordelen:

Ervaren docenten
Sinds 2010 les van echte dj’s en producers.

Nieuwste apparatuur
Pioneer-apparatuur voor de beste dj-beleving.

Elke gewenste locatie
Wij zijn zelfvoorzienend op elke locatie.

Afgestemd op de doelgroep
Van schoolklas tot bedrijfsuitje, van jong tot oud.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

'DJ workshops' verzorgt DJ en Producer workshops op elke locatie door heel Nederland. Wij zijn geheel zelfvoorzienend. Ons team van DJ's & producers komen uit de praktijk en hebben ruime ervaring met lesgeven op scholen. Meer weten? Bekijk dan snel ons aanbod.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;