Het Toverbos


Deze green screen workshop is speciaal ontwikkeld voor de jongste kinderen van het basisonderwijs. Een echt feest voor de zintuigen waar illusie en werkelijkheid door elkaar lopen. In de green screen studio gaan zij in groepjes een reis door het toverbos maken. De deelnemers zien zichzelf in een virtuele omgeving op het digibord. Spelenderwijs krijgen zij te maken met principes als voor, achter, links en rechts. Ze krijgen de opdracht mee om goed op de dieren te letten. De inwoners, zoals de rode slang, gele beer en het groene konijn zijn namelijk niet wat ze lijken. Bovendien moeten ze oppassen voor de boze tovenaar: wanneer ze hem tegenkomen, zullen zij zich onzichtbaar moeten maken om hem te ontlopen. Deze workshop is een bijzondere ervaring voor jonge kinderen, die hen spelenderwijs de basisprincipes van green screen filmtechniek zal bijbrengen.

Doelgroep:
Groep 1, 2, 3, 4

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Digital Creativity ontwikkeld en geeft lessen, trainingen, cursussen, demonstraties en lezingen voor het onderwijs. Denk daarbij aan losse workshops, projecten of langdurige leerlijnen. Bovendien werken we voor alle doelgroepen en niveaus van jong tot oud en van leerling tot leerkracht. Ook bieden we een aantal praktische oplossingen voor werkdrukvermindering bij leerkrachten en stimuleren we cultuur -en techniekonderwijs.

Digital Creativity heeft een uniek en breed aanbod op het gebied van nieuwe media. Zo bieden wij lessen digitale fotografie, film, green screen, animatiefilm, programmeren, 3D-design, holografie, augmented reality, digital drawing, fotobewerking, virtual reality, robotica, gamedesign, 3D-print en nog veel meer!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;