Workshop Songwriting


Alle goeie liedjes beginnen met een goede songwriter. Iedereen kan via youtube of een muziekschool een instrument leren spelen, een goed liedje schrijven is echter een stuk lastiger. Hoe schrijf je een liedje rechtstreeks uit je hart? Waar haal je je inspiratie vandaan? Wat maakt nou een goed liedje? En hoe zit een liedje technisch in elkaar? Allemaal belangrijke vragen die we tijdens deze songwriting workshop gaan behandelen. De workshop is speels, creatief maar gaat toch vaak diep. De ervaren docent neemt de leerlingen mee in de hedendaagse muziekwereld en laat zien hoe het is om een moderne songwriter te zijn. Dankzij de verschillende interactieve groepsoefeningen krijgt iedereen een kans om teksten te schrijven en muziek te maken, ook degenen die niet durven.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Verzorgt creatieve workshops die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren. Met onze workshops leggen wij de focus op de urban arts en nieuwe media, maar ook de meer traditionele kunstvormen weten wij op kwalitatieve en eigentijdse wijze aan te bieden.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;