Teaching artist


Live optredens met publiek is de afgelopen periode helaas even niet mogelijk geweest en ook jongeren kunnen op hun beurt lastig culturele activiteiten bezoeken aangezien bijna alles dicht is. 1+1 = 2 dachten we bij Cultureel verschil.
 
Sinds januari zetten wij bekende artiesten in als teaching artist op middelbare scholen, bij jongerenorganisaties en talentontwikkelingsprojecten. Op die manier kunnen de jongeren alsnog in contact komen met hun favoriete artiesten.
 
Binnen de masterclasses van deze artiesten vertellen zij over het artiestenvak, creatieve processen en hoe het is om een bekende Nederlander te zijn. Daarnaast krijgen deelnemers volop de kans om hun vragen te stellen. Deze masterclasses vinden zowel fysiek als online plaats.
 
Vanaf nu zijn Esko, Jebroer, Mr. Polska, F1rstman, Postmen, Russo en Shock Elias via Cultureel verschil te boeken als teaching artist. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Verzorgt creatieve workshops die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren. Met onze workshops leggen wij de focus op de urban arts en nieuwe media, maar ook de meer traditionele kunstvormen weten wij op kwalitatieve en eigentijdse wijze aan te bieden.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;