Bouw je eigen escape room


Escape rooms zijn hot. De een is nog spannender en origineler dan de ander. Wat is er nou leuker dan ontsnappen uit een Escape room? Precies, een escape room bouwen!
Tijdens de workshop ‘Escape room bouwen’ leggen onze docenten alles uit over escape rooms. Wat zijn de standaard elementen, hoe verbind je deze en hoe verwerk je een thema en verhaallijn in je escape room. Vervolgens gaat de groep in tweeën uiteen om voor elkaar een escape room te bouwen. Hierbij staan taakverdeling, samenwerking en timemanagement centraal. Aan het eind van de workshop lossen de groepen elkaars escape room op. Dit staat garant voor gespannen gezichten en een flinke lachbui. Onze docenten nemen een kist vol puzzels en bruikbare elementen mee.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Verzorgt creatieve workshops die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren. Met onze workshops leggen wij de focus op de urban arts en nieuwe media, maar ook de meer traditionele kunstvormen weten wij op kwalitatieve en eigentijdse wijze aan te bieden.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;