Workshop Rap


Hiphop is populairder dan ooit. De hitlijsten worden overspoeld met Nederlands- en Engelstalige rapmuziek. Kanalen zoals YouTube en Spotify maken het eenvoudig om muziek uit te brengen en te ontdekken en de popsterren van nu worden dan ook ontdekt op het internet.
Maar hoe maak je eigenlijk een rap? Wat is een goede flow? Hoe bepaal je je thema en hoe zorg je dat je boodschap overkomt? Dat leer je allemaal tijdens de workshop rap.
De workshop rap kan onder andere ingezet worden om elkaar beter te leren kennen, bepaalde thematiek onder de aandacht te brengen of de muziekles een verrassende invalshoek te geven.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Verzorgt creatieve workshops die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren. Met onze workshops leggen wij de focus op de urban arts en nieuwe media, maar ook de meer traditionele kunstvormen weten wij op kwalitatieve en eigentijdse wijze aan te bieden.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;