Workshop Fotografie met je mobiel


Even snel een foto op Be Real, Snap of Tiktok zetten, of een fotootje doorsturen in een groepsapp. Wie doet het niet? Tijdens de workshop fotografie met je mobiel leer je het maximale uit de camera op je telefoon te halen. Onze docent geeft handige tips en tricks, gaat aan de slag met kaders, standpunten en belichting en verteld ondertussen vol passie over zijn vak. Na de workshop hebben alle leerlingen een toffe foto een een enorm rugzak vol nieuwe skills op zak. Onze fotografie docenten werken voor bekende artiesten en gerenomeerde merken en weten de leerlingen met hun verhaal te inspireren om zelf op zoek te gaan naar hun creativiteit.

De workshop fotografie is een workshop van Cultureel verschil. Deze organisatie heeft zichzelf als doel gesteld om de drempel tot kunst- en cultuurdeelname weg te slopen. Dat doen zij met een jong team en zeer divers team vol bevlogen makers die zeer gemotiveerd zijn om hun passie te delen en als rolmodel te fungeren.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Verzorgt creatieve workshops die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren. Met onze workshops leggen wij de focus op de urban arts en nieuwe media, maar ook de meer traditionele kunstvormen weten wij op kwalitatieve en eigentijdse wijze aan te bieden.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;