Museumles


Het Cobra Museum biedt voor alle klassen en niveau's van het voortgezet onderwijs rondleidingen aan. Door met elkaar en met de museumdocent de dialoog aan te gaan, verdiepen leerlingen zich in kunst en leren ze hun mening over kunst onderbouwen. Onze ervaren museumdocenten zorgen ervoor dat er verbanden gelegd kunnen worden met de domeinen geschiedenis, maatschappijleer, filosofie en beeldende kunst. Zo kan een bezoek een mooi uitgangspunt vormen voor een verdere verdieping op school.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Het Cobra Museum is een ruim, overzichtelijk museum gelegen in het Stadshart van Amstelveen.

Naast kunstwerken uit de eigen Cobra-collectie, laat het museum interessante wisselende tentoonstellingen zien. Altijd met een maatschappelijk relevante context.

De educatieve programma’s bieden verfrissende inzichten in het nu, op zowel individueel als maatschappelijk niveau. Daarbij verbinden we het gedachtengoed van de Cobra-beweging met hedendaagse kunst en actuele kwesties.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;