Over de Brug, een muzikaal sprookje over grenzeloze liefde


'Over de Brug' is een modern muzikaal sprookje over vooroordelen en grenzeloze liefde. 

Synopsis: Twee kinderen uit het dorp 'Lanterfant' worden verliefd op elkaar. Als gevolg van hun verschillende afkomst stuiten ze op veel weerstand. 'Deeskant' en 'Overtoom' gaan volgens traditie niet met elkaar om. 
David Deeskant en Leila Overtoom besluiten samen weg te lopen. De Burgemeester bemiddelt in het conflict en uiteindelijk komt het, zoals in alle sprookjes, toch helemaal goed. 

Missie: 'Over de Brug' gaat over burgerschap, over vooroordelen en over het bouwen aan samenleving waarin een ieder zich thuis voelt. Wij gaan dan ook voor een breedgedragen project met uiteenlopende deelnemende partijen.

'Over de Brug' is een universeel verhaal en sluit uitstekend aan op het thema's als vrijheid, kerst, multi-culturele samenleving.

“Over de Brug” is een mix van wereldmuziek en verteltheater, pakkend en meeslepend.

Jaap Mulder en muzikanten van Dutch Klezmer Collective spelen op levendige wijze dit verhaal, geschreven door Jaap Mulder en Alianne ter Veer. 

Er is een lesbrief bij.

Twee voorstellingen op een dag mogelijk. Eerste voorstelling 800 euro, tweede voorstelling 400 euro.

De voorstelling kan ook als familie-voorstelling uitgevoerd worden. Hierbij wordt dan samengewerkt met een lokaal kinderkoor en/of fanfare.
Arrangementen zijn leverbaar.
Prijs op afspraak.

Schoolvoorstelling: Doelgroep groep 4, 5, 6 van het primair onderwijs.
Familievoorstelling: Deelnemers bovenbouw basisonderwijs, aangevuld met (jong)volwassenen van lokale muziekvereniging.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Buro Jaap Mulder is het productiekantoor van muzikant Jaap Mulder. Jaap was ruim dertig jaar frontman van klezmerband Di Gojim. Tegenwoordig is hij aanjager van Dutch Klezmer Collectief. Een kollektief van professionele en enthousiaste muzikanten, die in verrassende bezettingen en op maat concerten geven. De muziekstijl is Klezmer, Jiddisch, Balkan en Gypsy.

Buro Mulder organiseert theater-, festival- en school concerten. Daarnaast is er een familievoorstelling gemaakt, waarbij op spelenderwijs thema's als vooroordelen, discriminatie en liefde aan bod komen. De teksten zijn voornamelijk in het Nederlands, de muziek is uiteraard Jiddisch en Oost-Europees.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;