Schilder- en Krijt concert / Muziek en beeldende kunst


Samen met een beeldend kunstenaar verzorgt muzikant Jaap Mulder al ruim een decennium Schilder en Krijtconcerten voor speciaal onderwijs in Gouda.
De workshops zijn daarnaast uitgevoerd bij onder meer peuterspeelzalen en kinderdagverblijven, museum Boymans van Beuningen, Rotary en Lions Club, voor mensen met dementie, voor kansarme groepen kinderen in Roemenië, als buurt-samenwerking activiteit, etc.

Beknopte uitleg: Jaap laat verschillende instrumenten horen waarbij de beeldend kunstenaar vraagt welke kleur er in gedachten op komt. De deelnemers gaan klanken omdenken in kleuren. Na de introductie legt Jaap een soundscape met verschillende instrumenten, klanken en melodieen. De deelnemers gaan associatief aan het werk en vertalen de muziek in kleur en beweging. Het resultaat is altijd verbluffend. Aan het einde van de reeks speelt Jaap wat hij ziet en zijn de rollen omgekeerd.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;