SCRIPT parade


Bureau SCRIPT trapt haar 10e schooljaar in stijl af met de SCRIPT PARADE op woensdagmiddag 8 september 2021. Een proeverij van verschillende voorstellingen op de gloednieuwe en inspirerende locatie: Buitenplaats Doornburg in Maarssen. 

Wij nodigen alle cultuurcöordinatoren en geïnteresseerde leerkrachten van scholen in de regio uit voor onze etalagemiddag. Op deze middag zullen diverse SCRIPTvoorstellingen spelen en kan je onder genot van een drankje en wat lekkers zien wat SCRIPT te bieden heeft voor komend schooljaar. We presenteren diverse voorstellingen tijdens de allereerste SCRIPT parade. 


De SCRIPT Parade vindt plaats op 8 september 2021 tussen 14:00 en 18:00 uur in en rondom ons prachtige nieuwe pand op Buitenplaats Doornburg in Maarssen. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

SCRIPT is een bureau voor kunst- en cultuureducatie met een team van gedreven docenten en getalenteerde kunstenaars en artiesten. We ondersteunen en trainen scholen in het vormgeven van hun curriculum. We leveren maatwerk passend bij de vraag van school en leerling. 

Ons doel? Leerling & school stimuleren in het proeven en ontdekken van cultuur en de kunsten. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;