Martijn Bakker


Opgeleid als dramatherapeut en met flinke creatieve en begeleidende vaardigheden in de rugzak heb ik mij een aantal jaar geleden volledig toegelegd op het werken op het snijvlak van kunst en techniek. Samen met leerlingen onderzoeken, verwonderen en creeren is de basis van mijn werk. Ik kom niet als de alwetende docent, maar onderzoek samen met de leerlingen hoe iets werkt (of niet!). De werkwijze pas ik aan aan het niveau en de vaardigheden van de leerlingen, en is altijd in overleg met de school.

Vanwege mijn opleiding en werkervaring in de zorg/psychiatrie werk ik (ook) gemakkelijk in het speciaal onderwijs.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Wonderdelen is het upcycling art atelier van Martijn Bakker. 

De naam van het atelier is een samentrekking van (ver)wonderen en onderdelen. Tijdens een workshop(reeks) halen we apparaten uit elkaar, verwonderen ons over de onderdelen die verschijnen en maken van die onderdelen wonderlijke creaties. 

Wat ik meeneem aan apparaten en onderdelen is aangepast aan de doelgroep en afgestemd met de school/docent. De werkvorm kan vrij zijn, of er kan toegewerkt worden naar creaties binnen een bepaald thema. 

De werkvorm is ideaal voor kleinere groepen, tot ongeveer 15 leerlingen. In overleg is meer mogelijk.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;