Art & Improvisation

Art & Improvisation
Pianist en beeldend Kunstenaar Christian Doepke laat langzame diapresentaties van zijn Artwork op een groot scherm zien en improviseert gelijktijdig op de piano, afgewisseld met 
zijn eigen composities. 

Aldus Christian:
Tekenen geeft mij rust en heeft een heilzame, therapeutische werking op mij. Deze eigen ervaring van rust en ontspanning wil ik graag doorgeven aan mijn publiek. In mijn improvisaties en eigen composities zal ik de sfeer van de ruimte en de energie van het publiek gebruiken om een geheel te creëren, waardoor kunst en muziek samensmelten. De een kijkt meer naar mijn tekenwerk, de ander luistert meer naar mijn muziek of droomt weg. Het publiek zal in ieder geval ruimschoots de tijd krijgen om de beelden te verwerken. Het hele concept ligt precies tussen een galeriebezoek en een concert in.

Over Christian Doepke:
Pianist, componist en beeldend kunstenaar Christian Doepke is geboren in München en woont en werkt sinds 2006 in Amsterdam. In de afgelopen 20 jaren werkte hij als pianist in jazz, fusion en latin ensembles. Naast veel live optredens, studio opnames en werk in tv- en theatershows zijn er ook drie cd’s onder zijn eigen naam verschenen.

(..) " Zijn composities verbinden lyrische, impressionistische klanken met jazz-elementen en creëren een homogene en eigen stijl, die de Europese en Amerikaanse muziekcultuur laten versmelten".

0 voorstellingen gevonden van Art & Improvisation

;